T sac Papieren Theefilters

Losse thee zetten in een T-sac filter. Thee zetten kan met verschillende filters. Een veel voorkomend  filter is een papieren filter. Deze theefilters zijn onmisbaar om snel en gemakkelijk losse thee te zetten.

Thee van de markt heeft alle formaten T-sac filters in het assortiment. Het kleinste filter nummer 1 geschikt voor een glas of mok tot aan het grootste filter nummer 4 geschikt voor een grote pot of juist voor hele grove thee. De filters zijn chloorvrij en goed te composteren.

Papieren thee filters gebruiken

T-sac filters zijn geschikte filters voor het zetten van losse thee. Schep voor een glas ca. 2 gram thee (1 theelepel) in het filter en hang dit in je glas gevuld met heet water. Het filter blijft zweven of je vouwt het over de rand van het glas. Als de thee voldoende heeft getrokken ca. 2 a 3 minuten gooi je het filter bij het compost afval.

Waarom T sac theefilters

Thee zetten kan op vele manieren. Thee zetten met een papieren filter kan snel en eenvoudig en je hoeft na gebruik geen filters schoon te maken. T-sac is al geruime tijd bezig om thee filters te ontwikkelen die bij uitstek geschikt zijn voor het zetten van losse thee. T-sac is er in geslaagd filters te produceren met speciale eigenschappen waarvoor meerdere patenten zijn afgegeven.

Waar koop je zakjes voor losse thee

De vraag is vaak waar zijn zakjes voor losse thee te koop, thee van de markt heeft ze altijd op voorraad en ook in theewinkels zijn ze verkrijgbaar.
...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1