Beschrijving
Kandijsuiker Klont Bruin
Kandijsuiker bruin
Afmeting van de klontjes zijn ca. 2,5 cm. maar er zijn ook kleinere stukjes bij.
Kandij maakt men van klontjes gekristalliseerd suiker, meestal noemen we het product kandijsuiker.
Vaak wordt rietsuiker gebruikt, dit wordt verhit en langzaam afgekoeld waardoor de kristallen ontstaan.
Deze kristallen zijn zeer goed te zien op de kandijsuiker stokjes.
Door toevoeging van karamel ontstaat de bruine suiker.
In Antwerpen kent men al vanaf het jaar 1500 een grote kandijsuiker industrie, suikerbakkerijen noemen ze de fabrieken daar.
Bij kandijsuiker komt vaak het woord nostalgie om de hoek, de suiker wordt vaak gebruikt voor in de koffie of thee.
Kandijsuiker komt voor in klonten en brokken op stokjes maar ook als siroop.
Ben je meer fan van honing dat hebben wij ook.
Heb je een vraag?
Specificaties
- Gewicht: Vanaf 250 Gram
- Trektijd: -
- Temperatuur: -
- Ingrediënten: -
- Bijzonderheden: Afmeting van de klontjes zijn ca. 2,5 cm.
- Hoeveelheid per kopje: -
- Land van herkomst: -
Reviews
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen